Száguldás a párizsi katakombákban

A megszokott hegycsúcsok és városi látványosságok helyett ezúttal Párizs mélyére kalauzol el a francia Antoni „Dante” Villoni, aki a bringázás mellett más extrém sportokat is szívesen űz.

A közösségi oldalakon hódítanak a látványos bringás videók. Nemrég mi is írtunk Fabio Wibmerről, akinek videóit már összesen egymilliárdan látták, legnépszerűbb felvételeit több mint százmillióan nézték meg. Ebben a kategóriában sem könnyű tehát kitűnni, Antoni „Dante” Villoni azonban megpróbálkozott vele, és olyasmivel rukkolt elő, ami ezen a téren is ritkaságnak számít.

A francia kerékpáros az Eiffel-torony vagy a Diadalív népszerűsítése helyett ezúttal úgy döntött, a rejtélyes és izgalmas párizsi katakombákba kalauzolja el rajongóit.

 

 

A francia főváros alatt húzódó 300 kilométeres titokzatos alagútrendszer egy része látogatható, ennek egy kis szakaszán bringázik keresztül a két és fél perces videóban, miközben Mozart Requiemjének részlete adja az aláfestőzenét. Szó se róla, nézni is izgalmas, ahogy villámgyorsan végigszáguld a szűk alagútrendszeren. Antoni „Dante” Villoni egyébként nem csak a MTB-ért rajong, sőt saját magát az extrém sportok szerelmeseként mutatja be. A csatornáján találunk olyan videót, amelyben Japánban hórollerezik (snowscoot), esetleg Mexikóban szörfözik, és persze a síelés sem áll távol tőle, de fő profilja mégiscsak a bringázás.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.