BOGI BLOGJA Bak-jegyű futó kalandjai a frissítőnél

Folytatódik és sajnos – a csillagjegyek korlátozott száma miatt – le is zárul Bogi futóhoroszkópja, pedig az emberfia és -lánya elolvasgatná az igazán találó edzés- és versenyjellemzéseket. Ugye?!

Folytatjuk és máris befejezzük sorozatunkat a klasszikus horoszkóp mélységes bugyraiban: lássuk, mi jellemzi a maradék hat csillagjegy futóit (itt jelzem, hogy a kínai horoszkóp is futóértelmezésre csábító, úgyhogy kellő lelkesedés esetén a folytatás még elképzelhető…). Ne vegyétek magatokra, ha a csillagjegyi analízis netán nem tetszik, vagy nem passzol rátok; mivel Bak vagyok, nem is hiszek a horoszkópban, mint ahogyan az újjászületésben sem, akárcsak előző életemben…

MÉRLEG

Kórosan ügyel rá, hogy megtalálja az életében a balanszot, barátságos és udvarias, konfliktuskerülő, így ha esetleg egyszerre ér oda a célvonalhoz egy másik versenyzővel, előzékenyen előreengedi: tessék parancsolni, elég nekem a második hely is!

Frusztrálja, ha nyomás nehezedik rá, és ha sürgetik – így a rajtpisztoly eldördülése után, amikor ordibálnak neki, hogy ugyan, Misikém, már öt perce el kellett volna indulnod –, ő csak még idegesebb lesz, hogy megint őt szekálják.

SKORPIÓ

Igen szélsőséges érzelmileg, mondhatni, kissé bipoláris: vagy odateszi maxon magát a versenyen, vagy hagyja a francba. Mivel eléggé szexmániás, mindig hord magánál egy doboz óvszert, ki tudja, az UTH-n mikor lesz rá szükség, akár az aktív, akár a passzív fél szerepét tölti is be.

Ha épp mániás szakaszában van, tekintélyt parancsoló, ezt ellenfelei érzik is rajta, így már előre bekészítették maguknak a széntablettát.

NYILAS

Mindig benne van a boogie a lábában, nyughatatlan, keresi a dolgok és az élet értelmét (a kis naiv). Magabiztos, mindemellett barátságos, így a futóközösségek középpontjába kerülhet, és mivel jó előadó, mint valami gurunak, isszák minden szavát eddigi tapasztalatairól. Voltaképp született coach.

BAK

Materialista, érzelmeit elrejti, és inkább elvonul az elefántcsonttornyába, mintsem hogy lássák a gyengeségeit, és ott bőg két-három üveg bor társaságában.

Kiemelten fontos neki a pénz, így kalkulál: ha egy verseny egy kilométere, mondjuk, ötven forintra jön ki, míg a másik negyvenötre, inkább az utóbbit választja, még akkor is, ha terülj-terülj asztalkám helyett a frissítőponton maximum egy pohár poshadt vizet kap – amúgy is low budget futó.

Amúgy sokszor full depressziós, amit sokak által nem értékelt morbid humorral próbál palástolni. Eleve mekkora kicseszés, hogy valaki karácsony környékén születik: tessék, fiam, itt a „kariaji”, meg akkor itt van már a szülinapi is. Ja, meg amúgy is Ádám vagy, boldog névnapot.

VÍZÖNTŐ

Extrovertált ember és nagy reformer, nem igazán bírja a konvenciókat, amivel a többség agyára mehet – pedig jó ötletnek tűnt, hogy a következő UB-t a Bajkál-tónál rendezzék meg, Füredet már ezerszer láttuk.

Mindemellett szeret utazni, így ha anyagi lehetőségei engedik, inkább mindenféle külföldi agymenésen vesz részt, és mivel a technológiai innovációk elkötelezett híve, minden évben panaszt tesz a nepáli hatóságoknál, hogy még mindig nem építettek liftet az Everestre.

HALAK

Az érzelmei irányítják, amelyek elég eklektikusak, és gyakran elbizonytalanodik. El kellene indulni ezen meg azon a versenyen, de mi van akkor, ha nem sikerül; befizetek az UTMB-re, de közben rám zuhanhat egy zongora.

Ezért nem árt, ha választ egy sportos pszichológust, akivel közösen tudnak nekivágni, és közben huszonnégy órás kognitív pszichoterápia is zajlik a testi szenvedések mellett.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Gyomorprobléma hátráltatta, ám ez sem akadályozta meg az ob-győzelmét
Elszállt a kuplung, elesett futás közben, nem volt erő a lábaiban – mégis megnyerte a 12 órás ob-t
Imádja az edzéssel járó endorfinlöketet Jon Bon Jovi
Hogyan segíthetnek a sportklubok az iskolások mozgásra ösztönzésében?
A pózolás művészetének elsajátítása nélkül nem lehet versenyt nyerni

Videók

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.