interjú, portré

Interjú
A Jászai Mari-díjas színművész tavaly ősz óta ismét rendszeresen fut, s most a Csupasportnak adott interjúban elárulta, a mozgásforma mennyiben befolyásolja megjelenését a színpadon.
Interjú
Bő két hónappal ezelőtt életmentő operáción esett át az ultrafutó, ám a tervezettnél hamarabb térhet vissza, s meglehet, rajthoz áll az augusztusi Ultra-Trail du Mont-Blanc TDS nevű távján.
Interjú
A kemény munkában hisz a 24 esztendős Dominik Oswald, a németek triálvilágbajnoka, aki a versenyek mellett a bemutatókat is kedveli. Most exkluzív interjút adott a Csupasportnak!
Interjú
Negyedik olimpiájára készül a háromszoros hegyikerékpáros olimpikon, aki a tokiói játékok után a bringázás helyett saját pörkölésű kávéjával szeretné elkápráztatni az embereket.
Futás
A kilencszeres válogatott labdarúgó Ferenczi István nem akármilyen teljesítményt tudhat maga mögött: több mint 14 órát futva ő lett a Privát Ultra Tisza-tó 130 első teljesítője.
Futás
A riói olimpián maratoni távon induló 37 éves Józsa Gábor nyerte a hosszú távú hegyifutó országos bajnokságot, és reméli, a nyáron nemzetközi versenyeken is részt vehet a szakágban.
INTERJÚ
Sikeres sarokműtéteken esett át Lubics Szilvia, aki a felépülés alatt új sportág felé is fordult, a hosszú távú versenyekre pedig türelemmel, fokozatosan készül fel.
Interjú
Magyarországi idő szerint május 9-én 13 órakor rajtolnak a Wings for Life World Run futóverseny résztvevői, akik aktivitásukkal jótékony célt szolgálnak. Az eseményen Molnár Andrea is indul.
Interjú
Az esztergomi kórház koronavírusos betegeket kezelő intenzív osztályán dolgozik Horn Zsanett, aki Maráz Zsuzsanna tanítványa, s a hétvégén megnyerte a 100 kilométeres ultrafutó bajnokságot.
Kerékpározás
Kempf Zozót a freestyle BMX egyik legígéretesebb hazai sportolójának tartják, aki tavaly az egyik népszerű televíziós sorversenyen is indult, de fejben már a 2024-es olimpiára koncentrál.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.