interjú, portré

Interjú
A BEAC hosszútávfutója egyéni csúcsot futott és a huszonhatodik helyen ért célba az október 17-i Amszterdami maratonin, és feledtette a három héttel korábbi, Berlini maratonin átélt csalódását.
Interjú
A közelmúltban rendezték meg Svájcban a Spartan Race Európa-bajnokságot, amelyen az ügyvédjelöltként dolgozó debreceni sportoló korosztályos bronzérmet szerzett a női mezőnyben.
Interjú
Megvédte címét Szemerei Levente a hétvégi tízezer méteres országos bajnokságon, ráadásul a szekszárdi sportoló nyár elején a hosszútávfutók Mekkájának tartott afrikai országban készült.
Futás
A BEAC hosszútávfutója nyerte meg a szeptember 12-én rendezett félmaratoni országos bajnokságot, amit elsősorban annak köszönhet, hogy előtte három hetet töltött magaslati edzőtáborban.
Kerékpározás
Három világbajnoki címet is nyert a BMX-flatlandes Kun Ádám, aki egy sátoraljaújhelyi kis közösségből indult, de szerencsés helyzetben volt, mert azzal foglalkozhatott, amit szeretett.
Interjú
Több verseny mellett az Ultrabalatonnak is a brit Dan Lawson a csúcstartója, aki emlékezetessé tette a múlt évet, amikor kevesebb mint tíz nap alatt délről északra átszelte a Brit-szigeteket.
Futás
Skóciában él a 34 esztendős Gyurkó Fanni, aki 2019-ben megnyerte a maratoni magyar bajnokságot, s aki korábban tájfutóként ért el sikereket, de átpártolt az utcai versenyzésre.
Interjú
A Vasas hosszútávfutója egyéni csúccsal nyert vasárnap a 36. Wizz Air Budapest Félmaratonon, de nem elégszik meg ennyivel: újabb címeket, rekordokat és olimpiai részvételt remél.
Interjú
Sarlósi Attila a rendszerváltás után ismerkedett meg a BMX flatlanddel. Még könyvből, illetve videofilmekből tanulta meg a sportág alapjait, később pedig jelentős nemzetközi sikereket ért el.
ULTRAFUTÁS
A férfiaknál Erős Tibor ideje 13:10:14, a hölgyeknél Maráz Zsuzsannáé 15:56:17, mindkettő pályarekord. Erős Tibor ráadásul életében először futott száz kilométernél hosszabb távot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.