Csupasport: na jó, de mi ez?

Túrázás, futás, bringázás, vízi és extrém sportok, fallabda és fitnesz, és persze sok minden más. Egy kis téma- és oldalismertető azoknak, akik még nem tudják hová tenni a Csupasportot.

Kedves sportimádó olvasónk!

Reméljük, a megszólítás Önnek – vagy inkább azt mondanánk, Neked – is szól, hiszen ha itt vagy, és minket olvasol, akkor érdekel a sport, a mozgás, az egészség. Lehet, hogy túrázol, miközben mi inkább futunk, lehet, hogy az óceánokat fedeznéd fel, míg mi a felhők közé vágyunk; ám mert a szabadidős sportolás máris összeköt bennünket, engedd meg a közvetlenebb megszólítást és hangnemet is.

Hogy mi ez a Csupasport? (Nem csuda, hanem csupa! – bár a csuda is jól hangzik.) Egy olyan szabadidős oldal, amely reményeink szerint Neked készül. Legyen bármi is a kedvenc mozgásformád, igyekszünk lépést tartani az igényeiddel, bízva abban, hogy sokat markolunk, de sokat is fogunk.

És mit kínálunk?

Először is aktualitást: Bizony, hétről hétre jönnek a versenyek, események, és minden fontosabbat szeretnénk méltó módon beharangozni, lekövetni. Programajánló rovatunk pedig végtelen, örömmel hozunk le információkat a kisebb rendezvényekről is. A fő kép alatti hírcsíkban lesznek heti és havi programok is, illetve oda tesszük a fontosabb eseményekről szóló cikkeket. És ha ezeken kívül is történik valami fontos a szabadidős sportban, igyekszünk résen lenni.

Aztán információt: Persze a programokon kívül is! Számos olyan cikktéma van, amely egy kezdőnek érthetetlen, egy profinak viszont unalmas. Szeretnénk megtalálni a megfelelő átmenetet, a címben vagy a cím alatti kis szövegben sokszor jelezzük is majd, hogy kinek szól az adott cikk, hiszen ha letudtál már egy-két Badwatert, aligha tőlünk akarsz tanácsot, hogy mennyit igyál a négy kilométeres mérsékelt tempójú kocogáson.

Természetesen olvasnivalót: Minden hónapban egy vaskos könyvre való tartalom, írjuk a jobb felső sarokban is, azaz havi több száz cikket szeretnénk kitenni. Lesznek köztük interjúk, portrék, szolgáltató jellegűek, események beharangozói, kisebb-nagyobb hírek és érdekességek, tesztek, blogok, videók, hadd ne folytassuk.

Sőt, még olvasnivalót: Mert lesznek hosszabb anyagaink is, amelyek egy része a Nemzeti Sport-csoport korábban megjelent kiadványaiból kerül fel az oldalra. A cikk végén mindig jelezzük majd az archív jelleget, de reményeink szerint ezek egy-két év távlatából is hasznos, érdekes olvasnivalót kínálnak. Ha valahol nagyon kilóg a lóláb, azt picit frissítjük, aktualizáljuk.

Párbeszédet: Erre találtuk ki az email címünket, amely cseppet sem meglepő módon csupasport@csupasport.hu; írjatok ide bátran, persze inkább dicséretet, mint kritikát, de utóbbit is jó néven vesszük. Biztos, hogy időnként hibázunk – nem rossz szándékból tesszük, próbálunk mindig pontosak lenni.

Az oldal folyamatosan szebb és még szebb, illetve jobb és még jobb lesz, ha esetleg valami nem megfelelően működik, azt is írd meg nekünk. Tervezünk még számos új rovatot, sorozatot, blogot, bízunk benne, Te is úgy érzed majd, érdemes napról napra visszatérni ide vagy a Facebook-oldalunkra. Maradj velünk hosszú távon is, mert ígérjük, mi is kitartunk hóban-sárban-esőben-jégkorszakban a szabadidős sport mellett.

Köszönjük, hogy ezt elolvastad, ne haragudj meg érte, hogy néhány hétig még kint tartjuk a címlapunkon (majd idővel jól eldugjuk!), és keress egy jó cikket itt az oldalon – reméljük, többet is találsz.

Jó böngészést kíván: a Csupasport csapata

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Magányosan futotta meg a nemzetközi A-szintet a száz kilométeres ob-n
Soha nem volt még akkora mezőny a Techno293 szörf-vb-n, mint Földváron
Kényelmes körtúra a Rákos-patak mentén
Szőnyi Ferenc igazi sportkalandként élte meg a kőkemény amerikai bringaversenyt
Bravúrosan visszajött a mélypontról, ismét bronzérmet szerzett Kaliforniában

Videók

Hetvenévesen úgy futotta le a száz métert, hogy leesett a nézők álla
Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon

Hegymászás

A Mount Everest máig megoldatlan százéves rejtélye
Minden férfi szerelmes volt belé, ő viszont csak a hegyekbe: az első nő a K2-n
Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.