triatlon

TRIATLON
Feleségével, Kovács-Garami Katalinnal egy csapatban szerzett országos szeniorbajnoki ezüstérmet duatlonban Kovács István, ám az nem hozta lázba, hogy a Fradi színeiben az Újpest előtt végeztek, mert elkötelezettsége csak a focira érvényes.
Ultratriatlon
Porcleválás miatt artroszkópos műtéten esett át Szőnyi Ferenc ultratriatlonista, aki egy héttel a beavatkozás után nem várt az orvosokra, sőt már futott is, hogy mielőbb visszatérhessen.
Triatlon
Bár még csak 36 esztendős, csaknem négy éve edzősködik is Flander Márton, aki négyszer győzött a nagyatádi versenyen, s jelenleg két tanítványa is a hawaii Ironman-világbajnokságra készül.
Triatlon
Ismét hallatott magáról Svédországban élő amatőr triatlonistánk, aki a dubai 70.3-as Ironmanen korosztályában a második helyet szerezte meg, pedig a verseny előtti hetekben sérülés miatt nem tudott futni.
Ultratriatlon
Az eddig 125 Ironmant teljesítő Rokob József immár háromszoros apukaként várja a folytatást, ég benne a tűz, akár egyből nekivágna egy tízszeresnek, és az elkövetkező években szeretne eljutni kétszázig.
E-MAGAZIN
Havi lapozgatónkban a jól bevált Balathlon és a tervezett futófesztivál mellett fókuszban az 51 éves gyalogló olimpikon, a remek szegedi triatlonos és a Mr. Olympiára készülő magyar sportoló is.
Triatlon
A civilben szemészként dolgozó, Svédországban élő amatőr triatlonos úgy érzi, ha húsz évvel korábban kezd el sportolni, most profiként versenyezhetne, de így is remekül teljesít.
E-magazin
Szilágyi Zoltán az Antarktiszon futna, Tóth Attila már átszelte Angliát – rajtuk kívül futópados őrület, kutyás túrázás, kiváló triatlonos szokásos havi lapozgatónkban.
Triatlon
A szegedi triatlonista, Gábe Tamás 2019-ben szerzett kvótát az Ironman 70.3-as világbajnokságra, ám a pandémia miatt és saját döntése nyomán csak 2022 decemberében teszi próbára tudását Új-Zélandon, ahol dobogós helyezésre törekszik korosztályában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.