triatlon

Triatlon
Fiatalon, egy beltéri futballtornán sérült meg súlyosan az Ironman-versenyeken is rendszeresen induló sportoló, aki heti 14-15 órát edz, és nagy vágya, hogy eljusson Hawaiira, a triatlon-világbajnokságra.
Triatlon
A fair play szellemiségét idézte az a képsorozat, amelynek során a célhoz közeledve a spanyol Diego Méntrida maga elé engedte brit riválisát a Triatlón Santanderen.
Triatlon
A közelmúltban tagja volt a Csupasport sztárváltójának, a hétvégén megnyerte a neves triatlonversenyt az iron távon, közben pedig edzőként tizenhat tanítványának teljesítményét is figyelte.
Interjú
Számtalanszor állt dobogóra nagy presztízsű középtávú versenyeken a fiatal lány, aki tavaly a Nizzában rendezett 70.3 világbajnokságon is indult. A közelmúltban Tallinnban a korosztályos versenyen is részt vett, s 9 óra 46 perces idővel győzött is.
Triatlon
A júliusról elhalasztott 36. nemzetközi triatlonversenyt szeptember 12-én rendezik meg, de a négyszáz induló között ezúttal csak két külföldi lesz – ha a Külügyminisztérium hozzájárul.
NŐI FUTÓGÁLA
Pályafutása befejezése után edzőként dolgozik a világbajnok duatlon és vébé-második triatlonversenyző Csomor Erika, aki megtalálta a helyét a hétköznapokban, ám a fizikai jóllétért még versenyez, például a 25. ALDI Női Futógálán.
Futás, Úszás
Először rendeznek aquatlonbajnokságot Magyarországon: augusztus 15-én a Heves megyei Vég-tó partján, Ecséden tartják meg a futásból és úszásból álló viadalt.
Triatlon
Korábbi vízilabdázóként az úszás adta magát, de a kerékpározás és a futás sem állította megoldhatatlan feladat elé Ábel Zoltánt, aki a hétvégén immár harmadszor teljesítette a hosszútávot Nagyatádon.
TRIATLON
Párját ritkító, szinte az összes magyar élversenyzőt felvonultató versenyt rendezett a Magyar Triatlonszövetség szerdán Lengyeltótiban. A legjobb felnőtt, junior és ifjúsági triatlonisták mérték össze erejüket egy szupersprint versenyen.
Triatlon
Egy felfújható medencében, szobakerékpáron és futópadon, kevesebb mint öt óra alatt teljesítette a fél Ironmant a világbajnok paratriatlonista Héctor Catalá, hogy ezzel segítsen a koronavírus-járvánnyal küzdő embereknek.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.