triatlon

Triatlon
Egy felfújható medencében, szobakerékpáron és futópadon, kevesebb mint öt óra alatt teljesítette a fél Ironmant a világbajnok paratriatlonista Héctor Catalá, hogy ezzel segítsen a koronavírus-járvánnyal küzdő embereknek.
E-magazin
Szokásos havi lapozgatónkban a legjobb áprilisi futócikkek mellett felelevenítjük a kaukázusi hegymászókalandot és írunk a képernyőkre visszatért tévétornáról is.
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. A szenvedélyes futó teljestávú triatlonra készül, s új eszközzel pótolja az úszóedzéseket.
E-magazin
Lőrincz Olivér a tereppel most kacérkodóknak írt, Cser Beatrix súlyos egészségügyi problémák után aratott nagy sikert, de bemutatunk egy különleges kerékpárt is szokásos havi lapozgatónkban.
Triatlon
Úszóként kezdte, kenuval folytatta, végül a triatlonban találta meg önmagát a bajai Mogyi SE versenyzője, a hosszútávú triatlonban négyszeres magyar bajnok Flander Márton.
FUTÁS
Bicsák Bence szép eredményt ért el, 8:07.30 percet futott 3000 méteren a Budapest-bajnokságon, de ez csak kalandozás volt – ő ugyanis az egyik pontszerzésre is esélyes versenyzőnk lehet Tokióban – triatlonosként.
TRIATLON
Sok ezer magyar szabadidősportoló között Szaniszló Máté testesíti meg a fiatalt, aki a profi karrier után sem adta fel a versenyzéssel kapcsolatos álmait, s a mai napig szép sikereket ér el a triatlonversenyeken.
Triatlon
Mindössze hét éve sportol az egyik legsikeresebb magyar amatőr triatlonversenyző, Cser Beatrix, de minden nehézsége dacára egy világbajnoki ötödik helyet már felmutathat.
Triatlon
Szabó-Kopjár Ildikó kétgyermekes édesanya győzött a nők mezőnyében a tavalyi eredmények és pontszámítások alapján, elsősorban kitartással kompenzálta hiányosságait a profik előtt.
TRIATLON
A Magyar Triatlonszövetség fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából díjátadó gálát és triatlonbált rendezett – elit és amatőr sportolók egyaránt állhattak a rivaldafényben.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.