triatlon

Triatlon
Józsa János korábban nem sportolt rendszeresen, a jó ételeket is szerette, így apránként felcsúsztak rá a pluszkilók. Negyvenéves kora után azonban úgy döntött, életmódot vált, mert kezdte magát rosszul érezni kilencvenhat kilósan.
Triatlon
Az észt Rait Ratasepp lassan őrült kihívása felénél jár, amelyet október 5-én kezdett, s ha minden jól megy, december 3-án fejez be a Kanári-szigeteken.
Triatlon
Tíz éve rendszeresen jár triatlonversenyekre az egykori Spice Girls-lány, aki nemcsak imád sportolni, de célja, hogy minél több embert rávegyen a rendszeres testmozgásra.
Triatlon
Az Iron Nun becenéven ismertté váló Buder apácanővér 91 esztendősen is triatlonozik, pedig májusban súlyos balesetet szenvedett, igaz, amint felépült, folytatta a sportolást.
Triatlon
A híres magyar szabadidős és versenysportolók legemlékezetesebb napját felidéző sorozatunk legújabb részében Lehmann Csongor beszél az U23-as triatlon világbajnokságról, amelyen óriási csatát vívott az aranyéremért.
Triatlon
Másodszor állt rajthoz a leghosszabb távon a győri triatlonista, Weinhardt Anna. Erre az évre teljesen más tervei voltak, amit a koronavírus sajnos átalakított, de a tehetséges versenyző így is elégedett a szezonjával.
ULTRATRIATLON
Lezárt pályán (!) cserbenhagyásos baleset (!) érte Szőnyi Ferencet a Mexikóban rendezett ötszörös Ironmanen, ám az 57 éves komáromi sportoló a súlyos sérülések ellenére is befejezte a versenyt.
TRIATLON
Az Egyesült Államok Utah államában rendezték meg az idei versenyt, a férfiaknál norvég címvédés történt, míg a nőknél brit Lucy Charles-Barclay végzett az első helyen.
Triatlon
Korosztályában az első helyen végzett Svédországbana 45 éves triatlonista, míg összetettben az előkelő ötödik helyet szerezte meg, de jobban örült az élménynek a féltávú Ironman-versenyen.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.