címke: gombás

Receptsarok / 3 hónapja
A tojás az egyik legkiválóbb fehérjeforrás, vitaminokban, ásványi anyagokban is gazdag. Viszonylag rövid idő alatt lehet belőle laktató fogásokat készíteni, ilyen például az omlett, amit zöldségekkel, sonkával is fel lehet turbózni,
10 hónapja
Szupergyors, és tele van fehérjével ez az étel, amelyet reggelire és edzés utáni étkezéshez is elkészíthetsz. A tojás sok tápanyagot tartalmaz, a spenót tele van vassal, a gombában pedig sok az A- és B-vitamin.
Receptsarok / 1 éve
A rizottó nagyszerű választás, ha állóképességi sportot űzöl. Ugyanúgy szénhidrátforrásként szolgál verseny vagy intenzívebb edzés előtt, mint egy tésztaétel. Ez a rizottó a szénhidrát mellett fehérjét is tartalmaz, a gomba és a csirke is kiváló fehérjeforrás.
RECEPTSAROK / 1 éve
Íme egy tészta, amely a futók kedvence lesz. Ha versenyre készülsz, mondjuk, egy maratonira vagy félmaratonira, a rajt előtti napon fel kell töltened a szénhidrátraktárokat.
RECEPTSAROK / 1 éve
Egy keményebb edzés, vagy verseny után szüksége van a szervezetnek az olyan ételekre, amely szénhidrátot és fehérjét is tartalmaznak. Ha szereted a gombát, akkor ez a te recepted.
1