címke: rizottó

Receptsarok / 4 hónapja
A rizottó kiváló választás sportolóknak. Magas szénhidráttartalma miatt például ugyanúgy ajánlott egy futóverseny előtti nap főétkezésnek, mint a tészta.
Receptsarok / 1 éve
A rizottó magas szénhidráttartalma miatt mindig nagyszerű választás a sportolóknak. Ez a céklás változat különösen jó egy verseny vagy nagyobb túra előtt. Zsírtartalma alacsony, viszont elegendő szénhidrát van benne.
Receptsarok / 1 éve
A rizottó nagyszerű választás, ha állóképességi sportot űzöl. Ugyanúgy szénhidrátforrásként szolgál verseny vagy intenzívebb edzés előtt, mint egy tésztaétel. Ez a rizottó a szénhidrát mellett fehérjét is tartalmaz, a gomba és a csirke is kiváló fehérjeforrás.
RECEPTSAROK / 1 éve
Egy keményebb edzés, vagy verseny után szüksége van a szervezetnek az olyan ételekre, amely szénhidrátot és fehérjét is tartalmaznak. Ha szereted a gombát, akkor ez a te recepted.
1 éve
Sokan esnek abba a hibába, hogy edzés után nem esznek elegendő mennyiségű fehérjét és szénhidrátot. Pedig a szervezetnek mindkettőre szüksége van. Ezúttal egy fiatal versenysportoló egyik kedvenc receptjét osztjuk meg veletek, a zöldséges rizottót egy nehéz edzésnap végén szokta enni.
1