címke: saláta

Receptsarok / 1 hete
Január elsején sokan megfogadták, hogy sportolnak és diétáznak. Csirkemell nélkül pedig szinte elképzelhetetlen a diéta. Ám, hogy ne váljon unalmassá a natúr csirkemell rizzsel, mutatunk egy ízletes salátát.
Receptsarok / 1 hónapja
A céklát sokan ecetes formában fogyasztják, pedig kiváló köreteket lehet készíteni belőle húsok mellé. Azért is érdemes minél több céklát enni, mert az egyik legegészségesebb és legolcsóbb zöldség.
RECEPTSAROK / 2 hónapja
Miranda Caarfrae, triatlonos egy átlagos napon 4,8 kilométert úszik, 88 kilométert kerékpározik, 12 kilométer fut. Ami azt jelenti, hogy a többszörös világbajnoknak kevés ideje van főzni. Így az olyan egyszerű ételeket kedveli leginkább, mint az alábbi receptet.
RECEPTSAROK / 5 hónapja
A csirkemelles cézár saláta klasszikus ételnek számít már. A nap bármelyik szakában fogyaszthatod, akár edzés után is.
RECEPTSAROK / 6 hónapja
Gyors, laktató és még diétás is. Ezt az egyszerű csirkemellsalátát akkor is fogyaszthatod, ha diétázol, de kiváló étel azoknak is, akik rendszeresen edzenek, és izmot építenek.
RECEPTSAROK / 6 hónapja
Gyors, laktató és még diétás is. Ezt az egyszerű csirkemellsalátát akkor is fogyaszthatod, ha diétázol, de kiváló étel azok számára is, akik rendszeresen edzenek és izmot építenek.
RECEPTSAROK / 7 hónapja
A Cobb saláta nagyon jó választás azokra a napokra, amikor nem edzel. Alacsony a szénhidráttartalma, így nem kell azon gondolkodnod, hogy mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe.