Eddz úgy, mint a hollywoodi színésznők

Sokkal könnyebb úgy szépnek és fittnek maradni, ha híres és gazdag vagy, gondolják sokan. Bemutatunk azonban néhány sikeres színésznőt, akik teljesen hétköznapi edzésmódszernek köszönhetően ragyognak a vörös szőnyegen.

Jennifer Aniston – jóga

A Jóbarátok című sorozat sztárja, Brad Pitt exe az idén lesz 50 éves, de bármelyik huszonéves megirigyelhetné alakját. Aniston mostanában a boksznak is hódol, de a jógának köszönheti szép, tónusos testét. A jóga itthon is egyre népszerűbb. Ha ki szeretnéd próbálni, nem kell személyi edzőt fizetned: menj el a legközelebbi jógastúdióba, de a boltokban több jóga DVD-t is találsz, és otthon is tudsz edzeni.

Uma Thurman – Futás

A Kill Bill és a Ponyvaregény című filmekből ismert Thurman a futásra esküszik, edzésprogramja nagy részét ez teszi ki. A futás nemcsak abban segít, hogy karcsú legyél, hanem az egészséged megőrzésében is nagy szerepe van. Azoknál, akik rendszeresen futnak, kisebb az esély a szív- és érrendszeri betegség kialakulására. A futás az egyik legolcsóbb sport, még konditermi bérletet sem kell fizetned.

Uma Thurman sokat sportol /Fotó: AFP

Helen Mirren – Wii Fit játékok

Talán ki sem néznéd az Oscar-díjas színésznőből, de karcsú alakját a Nintendo Wii Fit videojátéknak köszönheti. Ezek a programok számtalan edzéstervet tartalmaznak. Erősítheted a teljes testedet, láb-, has-, karizmaidat. Ezeket a programokat azonban csak azoknak ajánljuk, akiknek nagy a kitartásuk az otthoni edzéshez.

Hillary Swank – boksz és súlyzós edzések

Bizonyára sokan emlékeznek Hillary Swank bámulatos alakítására a Millió dolláros bébi című filmben. Az Oscar-díjas színésznő napi két órás bokszedzésen vett részt, hogy kellően felkészüljön a szerepre, ezenkívül súlyzós, erősítő edzéseket végzett, a kedvence pedig a húzódzkodás. A súlyzókat be tudod szerezni otthonra is, és falra szerelhető húzódzkodóállványokat is lehet kapni.

Hillary Swank az erősítő edzésekre esküszik /Fotó: AFP

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.