Hogyan edz a Trónok harca szexi sztárja?

A Trónok harca férfi rajongói nemcsak azért örülnek a folytatásnak, mert kiderül, ki ül a Vastrónra, hanem mert a sorozatban szép hölgyeket láthatnak. Köztük Nathalie Emmanuelt, aki sokat edz, hogy hibátlan legyen a teste.

A 30 éves Nathalie Emmanuel a Trónok harca egyik legnépszerűbb szereplője. A Missandei-t alakító színésznő amellett, hogy tökéletesen játssza szerepét, gyönyörű, és hibátlan az alakja is. Nathalie megosztotta az edzésprogramját a rajongóival. Talán nem is hinnénk, hogy mennyi mindent sportol.

A sztár a hétfőt úszással kezdi.

„Hetente kétszer járok úszni. Fokozatosan növelem a távolságot és az edzés intenzitását – idézte Nathalie Emmanuelt a womenshealth.com. – Eleinte néhány száz métert voltam képes úszni egy edzés alatt, most már egy kilométernél járok.”

A színésznő kedden nagy kedvencének, a jógának hódol, amit olyannyira szeret, hogy elvégzett egy jógaoktatói tanfolyamot is, és már órákat is tart. Nathalie a forgatásokra a jógamatracát biztosan magával viszi. A jógát nagyon fontosnak tartja, mert jó hatással van a testére, lelkére.

A szerda nem tartozik a színésznő kedvenc napjai közé, aznap van ugyanis az erősítő edzése. Pörgős intervallumtréningek szerepelnek ilyenkor a napi programjában. Ugrások, sprintek, súlyzós gyakorlatok. A 45 perces edzés után pedig jön a boksz, amit viszont kifejezetten szeret, mert sokkal erősebb lett a karja, amióta bunyóedzéseket végez.

A csütörtök a futásé, minimum 5 kilométert teljesít. A legjobb ideje 24 perc, de általában fél órán belül teljesíti a távot, s nagyon törekszik arra, hogy növelje a tempót és a távolságot is. A pénteki edzésnapon is futást vagy úszást választ.

A szombat ugyan pihenőnap lenne, de ezen a napon sosem hagyja ki a jógát. Vasárnap viszont tényleg pihen.

Nathalie Emmanuel a pörgős edzésprogramja mellett az étrendjét is megreformálta néhány éve, 2013 óta vegán.

„Az elmúlt években sokkal egészségtudatosabbá váltam. Néhány éve úgy döntöttem, hogy vegán leszek és a feldolgozott élelmiszerektől is megpróbálok távol maradni” – mesélte a színésznő, akinek kedvenc ételei közé tartozik a quinoa és a sült zöldbab.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.