Így edz Ronaldo kedvese

Igazi sportos család Cristiano Ronaldo famíliája. A Juventus portugál labdarúgójának izomzatát a világ már megcsodálhatta, de kedvese, Georgina Rodriguez is szívesen osztja meg edzésvideóit rajongóival.

Cristiano Ronaldo bámulatos fizikummal rendelkezik. Az ötszörös Aranylabda-győztes futballsztár sosem csinált titkot abból, mennyit dolgozik azért, hogy tökéletes izomzata legyen. Az ő sportszeretete és megszállottsága azonban a családjára is jellemző.

Kedvese, Georgina Rodriguez sem szégyenkezhet. Ronaldo legkisebb gyermeke édesanyjának csodás az alakja. Bár tavasszal felröppentek olyan hírek, hogy az argentin szépség gyermeket vár, mert egyesek szerint gömbölyödött a hasa, ő elintézte annyival ezeket a pletykákat, hogy túl sok tésztát eszik mostanában, és ideje több időt töltenie az edzőteremben.

– Én is ember vagyok. Túl sok tésztát ettem mostanában. Mellesleg nő is vagyok, akit a hormonjai is befolyásolnak. A szülés előtti alakomat még mindig nem nyertem vissza – idézte egy spanyol lap Georginát, akin szemmel láthatólag egy deka felesleg sincsen.

Mindenesetre Ronaldo kedvese a közösségi oldalán folyamatosan osztja meg a videókat arról, hogy éppen milyen gyakorlatokat csinál a konditeremben. Hol fenékre, hol combra gyúr. Georgina ezenkívül imádja az úszást, a kerékpározást és a táncot is. Olyan sportokat, amik még inkább formálják az alakját.

Ronaldo nagyobbik fia, Cristano Junior is sokszor Georginával tart a konditerembe. A kilencéves fiúcska mellesleg a futballpályán is lassan úgy brillírozik, mint az édesapja. Nagyon úgy tűnik, hogy Cristiano Junior örökölte édesapja tehetségét, a Juventus U9-es csapatában ugyanis ontja a gólokat.

Ezek után nem is csoda, hogy Ronaldo béranyától született kisfia, a kétéves Mateo is imádja a futballt. A büszke apuka több olyan videót is feltöltött már Instagram-oldalára, amelyen Mateóval focizik, és az már most látszik, hogy 2 éves kora ellenére igencsak jól rúgja a bőrt.

Elnézve Ronaldo és Georgina sportmániáját az sem lesz majd meglepő, ha két fiúgyermekük után két lányuk, Eva és Alana Martina is sportolni fog.

Borítókép: AFP

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.