Buta fitneszlibának tartják

Sommer Ray egy coloradói lány, 19.4 millió Instagram-követővel, aki elutasítja a mesterséges beavatkozásokat, és elsősorban szorgalmának köszönhetően formálta tökéletessé testét.

Sommer Ray csak 22 esztendős, de egészen elképesztő mennyiségű, 19.4 millió követője van az Instagramon, vagyis a közösségi oldalak egyik legnépszerűbb, egyúttal legcsinosabb fitneszmodellje. Édesapja és édesanyja is testépítő, mindketten rendszeresen indultak különböző versenyeken, így elleshette a szakma fortélyait. A hölgy csak tizenöt évesen kezdett el komolyabban testépítéssel foglalkozni, három évvel később viszont már rangos versenyeket nyert – igazán átütő sikert pedig akkor ért el, amikor 2016-ban elkezdett képeket posztolni az Instagramra. Villámgyorsan több tízezren kezdték követni, egyre több szponzori felkérést kapott, majd Los Angelesbe költözött, hogy nagyobb cégeknek is dolgozhasson.

 

Sommer Ray heti ötször edz, hogy formában tartsa testét.
Fotó: instagram

 

Bár gyakran kihívó képei miatt rengeteg kritikát kap, és sokan már kiskorában is felszínes, buta fruskának tartották, de közelebbről megismerve kiderül, mennyire nem szabad valakit csupán néhány fotó alapján megítélni.

„Sokan nem értik meg, amikor a fenekemről posztolok képeket, azért teszem, mert keményen megdolgoztam, hogy ilyen legyen, s nem azért, hogy szexuálisan kihívó legyek. Tudom, sokan csak olcsó buta libának tartanak, egy coloradói farmon nőttem fel, csirkéket neveltem, ráadásul elég jól is ment, imádtam. Szerencsére jó géneket örököltem, és jó példát láttam magam előtt, így elkezdtem keményen edzeni, formálni a testem. Ha van egy Ferrarid, nem tarthatod a garázsban, rendszeresen vezetned kell” – mondta.

 

A coloradói hölgy leginkább a fenekére büszke
Fotó: instagram

 

Az előítéletek miatt szeretné, ha az emberek jobban megismernék, ezért indította el YouTube-csatornáját is. Bármilyen hihetetlen, legtöbb sorstársával ellentétben sosem retusálja képeit, s eszébe sem jut, hogy plasztikai műtét segítségével tegye tökéletesebbé a testét.

„Mindig is az egészséges és a természetes életmód híve voltam, abszolút ellenzem a plasztikai műtéteket. Ha készítek magamról egy rosszul sikerült képet, inkább nem teszem közzé, de nem szerkesztem utólag, mert olyan lenne, mintha egy hamis, hazug reklámot osztanék meg.”

Ezek után pedig aligha lepődünk meg, hogy sok társával ellentétben a szteroidok szedését sem tartja jó ötletnek, és bár az étkezésére természetesen odafigyel, feleslegesen nem sanyargatja magát.

 

Tökéletes alakját csaknem kétszázmillióan látják a közösségi médiában.
Fotó: instagram

 

„Általában heti öt alkalommal edzek, és állandóan váltogatom a gyakorlatokat. Igyekszem jól érezni magam közben, mert ha valami rutinná és munkává válik, már nem csinálom szívesen. Igyekszem egészségesen étkezni, legalább napi hetven gramm fehérjét bevinni a szervezetembe, de ha megkívánok egy szelet pizzát, akkor eszem egy szelet pizzát. Szeretnék jól kinézni, de élvezni akarom az életet. Nem szeretném, ha a képeim miatt a nők mindenáron rám akarnának hasonlítani, jobb lenne, ha elfogadnák magukat és a testüket. A társadalom túl nagy nyomást helyez ránk, érezteti, hogy tökéletesen kell kinéznünk, pedig a legfontosabb, hogy meglegyen a kellő önbizalmunk, mert attól lesz jó a kisugárzásunk.”

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Elszállt a kuplung, elesett futás közben, nem volt erő a lábaiban – mégis megnyerte a 12 órás ob-t
Imádja az edzéssel járó endorfinlöketet Jon Bon Jovi
Hogyan segíthetnek a sportklubok az iskolások mozgásra ösztönzésében?
A pózolás művészetének elsajátítása nélkül nem lehet versenyt nyerni
Tekerj otthon, sportolj akár esőben is

Videók

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.