Teljes körű program a FittAréna

November 23-án, szombaton tizennegyedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb fitneszfesztiválját, a Decathlon FittArénát. Íme néhány érv, miért ne hagyjuk ki a fővárosi eseményt.

Programkínálat

Ahogy korábban megírtuk, tizennégy tematikus színpad, illetve terem várja a fitnesz szerelmeseit november 23-án, szombaton a Decathlon FittArénán. Nagyon nehéz lenne akár egyet is kiemelni közülük, mert mindegyik különleges témával és előadókkal várja az érdeklődőket. Természetesen a Nagyszínpadon „robban” az igazi fitneszbomba, sztárelőadók sora váltja egymást, elég, ha Tatarek Rezsőt, Bánkuti Gabriellát, Péntek Enikőt, Katus Attilát vagy Béres Alexandrát említjük.

 

Mozgásformák

Mindezen túl nagyon sokféle mozgáskultúrával és mozgásformával találkozhatnak, akik szombaton a BOK-csarnokot veszik célba: a fitnesznek nemcsak a hagyományos formáit, hanem számos új, személyre szabott változatát (küzdősportalapú fitnesz, jógaalapú fitnesz) is kipróbálhatják.

 

A bizonytalanoknak is segít

A rendezvényre nemcsak annak érdemes elmennie, aki él-hal a fitneszért, hanem annak is, aki még nem döntötte el, milyen mozgásformát válasszon magának. Azok sem csalódnak, akik jó ideje fitneszeznek, de még nem tették le voksukat egyik irányzat mellett sem (Spartanfitt és annak különböző formái, Iron Boksz, Best Body).

 

Szakszerű tanácsadás

A Decathlon FittAréna nemcsak sportolási lehetőséget kínál, hanem alapos betekintést enged a fitnesz különböző irányzataiba is. A színpadi előadók ugyanis – azon túl, hogy megmozgatnak mindenkit – el is magyarázzák, mit és miért érdemes választani. Béres Alexandra vagy Bánkuti Enikő tanácsait mindenféleképpen érdemes lesz meghallgatni! Sőt az előadók bemutatják az elsajátítandó tanagyagot is, így a gyakorlatokat otthon is végezhetjük.

 

Életmód

Mondanunk sem kell, hogy a szervezők legalább akkora hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra és tanácsadásra, mint a sportolásra.

 

Szervezés

Akik ott lesznek az eseményen, nem tapossák egymás sarkát, a 4000 négyzetméter alapterületű helyszínen ugyanis garantáltan elfér mindenki. A szervezők figyelnek, hogy a programok időben elkezdődjenek és befejeződjenek, így nem fordulhat elő, hogy lekéssük kedvenc előadónkat.

 

Időpont

A rendezvényt éppen egy hónappal karácsony előtt rendezik meg, remélhetőleg sokan még nem a boltokat és a bevásárlóközpontokat, hanem a BOK-csarnokot választják hétvégi programnak. Túl korán sem kell kelnünk, hogy ott legyünk a közös bemelegítésen, hiszen 9.30-kor kezdődik, s ha valaki még aznap vásárolni szeretne karácsonyra, megteheti, mert a fitneszparádé 16 órakor fejeződik be.

 

Karácsony

Számtalan kiállító termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhetünk meg, ami karácsony előtt hasznos lehet: remek ajándékokat vásárolhatunk anélkül, hogy betennénk a lábunkat akár csak egy bevásárlóközpontba is. A csarnok 18.30-kor zárja kapuit, így bőven lehet időnk szétnézni a standok kínálatában.

További információ a rendezvényről itt: https://www.fittarena.hu/esemenyinformacio/

Címlapfotó: fittarena.hu

 

Decathlon FittAréna
BOK-csarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)
2019. november 23., szombat
Kapunyitás: 7.30
Kapuzárás: 18.30
Jegyár: 3000–6000 Ft

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Jöhetnek az igazi futóversenyek!
Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Amikor a futóknak alaposan befűtenek
Ferenczi István 126 kilométer előtt áll
Túra az élet-halál harcot vívó hárshoz

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!
Felmászott, majd eggyé vált a vízeséssel

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet
Az úszás más lesz, mint eddig volt

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.