Augusztusban ki szokott futni?

Aki szeretne ingyen indulni a Wizz Air Budapest Félmaratonon vagy a SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, netán örülne karórának, ajándékcsomagnak, élménybelépőnek is, fusson – és jelentkezzen!

Nyár, strand, szabadság, buli – na és a futás?

Továbbra is várjuk mindazok jelentkezését, akik ezekben a hetekben végeztek az 500 kilométeres kihívásunkkal. A július remekül sikerült, örömmel mutattuk be a leggyorsabb teljesítőket, bízunk abban, hogy augusztusban is sokan jelentkeznek. Veszítenivaló semmi: egy nagy játék az egész, amelyben a Csupasport lehetőséget biztosít mindenkinek a bemutatkozásra – most kis jópofa önpromó a barátok, a család előtt, később, akár évek múlva pedig örök emlék lehet. Hiszen az internet ugye nem felejt.

És a dicsőségfal csak az egyik pozitívum, hiszen remek nyereményeink lesznek ebben a hónapban is.

1 db 34. Wizz Air Budapest Félmaraton-nevezés

1 db 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál-nevezés

1 db 30 ezer Ft értékű Kalifa-ajándékcsomag

1 db Libri-könyvajándékcsomag

1 db Casio karóra

1 db Sobri-utalvány (családi belépőjegy 4 fő részére)

Augusztusi nyereményeinket a Budapest Sportiroda, a Gilan Kft. Kalifa, a Libri, a Casio és a Sobri Jóska Kalandpark biztosította.

A hónap harmada után még nagyon jó eséllyel lehet nyerni, azaz tényleg megéri ráhajtani. Várunk teljesen amatőröket (augusztus végére, szeptemberre már a kezdő futók lábában is meglehet a kívánt kilométerszám), félprofikat, akiknek nem probléma a havi 150-200 kilométer sem, és várjuk a hosszútávfutók jelentkezését is, akik akár egy hosszú hétvége alatt képesek 500 kilométert futni.

A csupasport@csupasport.hu címre írhatnak a büszke teljesítők: néhány mondatot és egy fotót kérünk a dicsőségfalhoz!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.