Kilian Jornet is otthon fut

#YoCorroEnCasa Challenge, vagyis „Otthon futok” néven kampányt indítottak Spanyolország legjobb futói, akik mindenkit arra buzdítanak, hogy ha tehetik, otthon fussanak.

Ám nem ez az egyetlen része a felhívásnak, a futókat egyúttal arra kérik, hogy adományozzanak kisebb összeget a koronavírus-járvány elleni vakcina kutatásán dolgozóknak.

A kampányhoz mások mellett Pau Capell, Tofol Castanyer és Kilian Jornet is csatlakozott.

„A cél nem a verseny, nem az, hogy te legyél a leggyorsabb vagy a legerősebb. A cél, hogy felhívjuk a figyelmet, mindenki maradjon otthon, ugyanakkor maradjon aktív, sportoljon, és segítsen azoknak, akik a járvány megállításán dolgoznak” – mondta a kampányt elindító újságíró, Albert Jorquera.

Ezt hangsúlyozta Kilian Jornet is a közösségi oldalán megosztott videóban, amelyben külön felhívta a figyelmet, hogy ebben az időszakban különösen fontos, hogy mind mentálisan, mind fizikailag egészségesek maradjunk.

A távolság nem számít, mindenki maga döntheti el, hogy az egy kilométertől a maratoni távig bezárólag mennyit akar teljesíteni. Nemrég a Csupasport is beszélt azzal a francia férfival, aki az erkélyén futotta le a maratonit, illetve írtunk arról a kínai futóról is, aki az ágya körül tett meg ötven kilométert.

Jornet nemcsak fut, itt azt a videóját mutatjuk meg, amelyiknél fel kell hívni a figyelmet: ne próbálja ki otthon!

If you cannot resist to practice sports during the #stayhome quarantine, I have 2 tips for you:.1) do not break furniture, your family will appreciate.2) do not break yourself, medical services are busy fighting the virus and they will appreciate if you don’t injure yourself..So do not do this at home…neither outside.#HomePro 🎥 @gopro

Közzétette: Kilian Jornet – 2020. március 25., szerda

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.