otthoni sportok

Fitnesz
Rendületlen népszerűségnek örvend a magyar tévétorna, a Mozogj otthon! Ruzsík Nikoletta gyógytornász szerint a siker titka, hogy minél több embert igyekeznek megszólítani.
Otthoni edzés
Sokfelől halljuk, hogy óvnunk kell az időseket a járvány alatt, ám arról jóval kevesebbet tudunk, milyen mozgásformát végezzenek a karanténban. Egyszerű tippek – nemcsak időseknek!
Futás
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, miként tartják formában magukat. Ezúttal a futópados világrekorder Csécsei Zoltán számol be a mindennapjairól, 3. rész.
OTTHONI SPORTOK
Ugrókötelet, csukló- és bokasúlyt, sőt időnként a saját kisfiát is bevonja az edzésbe Halle Berry, aki ötvenhárom évesen is mindennap sportol, és a karantén idején is igyekszik formában maradni.
KERÉKPÁR
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek, miképpen tartják formában magukat. Valter Attila pénteken a Budapest–Dobogókő–Budapest útvonalat tekerte le, s ötször is felment a hegycsúcsra.
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, miként tartják formában magukat. Ezúttal a futópados világrekorder Csécsei Zoltán számol be a mindennapjairól.
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. A lengyel CCC istálló országúti bringása elárulta, miért edzett hétfőn „mindössze” három órát.
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, miként tartják formában magukat. Ezúttal is a vb-bronzérmes és világkupagyőztes streetworkout-versenyző ajánl néhány gyakorlatot.
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Az arcmaszkokat adományozó futónő elárulta, mennyire élvezte a két és fél órás munkát.
OTTHONI SPORTOK
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, miként tartják formában magukat. A vb-bronzérmes és világkupagyőztes street workout-versenyző és edző beszélt a motivációról.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.