Maráz Zsuzsa a legjobb sportolók között!

Hosszú Katinka, Csipes Tamara, Maráz Zsuzsa… A Spartathlon női győztese is bekerült Az Év Sportolója Gála legjobbjai közé. Sőt, immár az év szabadidős sporteseményére is lehet pályázni!

Maráz Zsuzsára is szavazhatnak a sportújságírók mint a 2019-es év legjobb női sportolójára – derült ki a Magyar Sportújságírók Szövetségének nyilvánosságra hozott előzetes listájából. A Spartathlon női győztese igazán illusztris társaságba került a birkózó Barka Emese, a kajakos Bodonyi Dóra és Csipes Tamara, a kick-boxos Busa Andrea, az úszó Hosszú Katinka, Kapás Boglárka és Késely Ajna, a sportlövő Major Veronika és a súlylökő Márton Anita társaságában.

Az MSÚSZ tagjai január 2-ig szavazhatnak, a televíziós gálaműsor, a győztesek köszöntése január 16-án lesz.

Immár két új kategóriában – az év e-sportolója és az év szabadidős sporteseménye – is győztest hirdet az MSÚSZ. A szervezet felhívással fordul a szabadidős sporteseményeket rendezőkhöz, szervezőkhöz: kéri, hogy 2020. január 2-án, csütörtökön 12 óráig a fotitkar@sportujsagirok.hu e-mail-címre küldjenek rövid indoklást, hogy mely eseményt jelölik az év legjobbja címre. A beérkezett pályázatok alapján az MSÚSZ elnöksége dönt a győztesről, amely verseny rendezői az első, kísérleti évben a M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálát beharangozó sajtótájékoztatón, január 6-án, hétfőn kapják meg a díjat a Nemzeti Színházban.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.