Az angol kapus „gyúrós” üzenete

Az egyaránt klubot kereső Edinson Cavani és Joe Hart is látványosan kigyúrta magát az utóbbi hetekben, a kapus egy motivációs szöveget is posztolt követőinek.

Bár egyelőre Edinson Cavani és Joe Hart sem váltott sportágat, mindketten gyúrással múlatták az időt az utóbbi hetekben. Pillanatnyilag egyiküknek sincs klubja, az uruguayi csatár június végén hét év után távozott a Paris Saint-Germaintől, az angol kapus pedig a Burnley-től búcsúzott, miután a klub nem hosszabbította meg lejáró szerződését.

Edinson Cavani egyre fittebbnek érzi magát

A Leeds United által kiszemelt Cavani több videót is kitett a közösségi oldalára a napi edzésrutinjáról, amelyeken jól látható, hogy a súlyzók emelgetése, a tolódzkodás és a guggolás megtette a hatását: az eddig is jó erőben lévő 33 éves játékos az eddigieknél is látványosabb izmokat épített.


Azt ugyanakkor nehéz lenne megmondani, hogy egy testépítőversenyen vajon ő vagy a vele egykorú Joe Hart indulna-e nagyobb eséllyel. A 75-szörös válogatott kapus szintén gyakori vendég lett a konditeremben, és a súlyzós képekhez egy rövidebb motivációs szöveget is csatolt a közösségi oldalán.

„Ebben a pillanatban egy dolgot tehetek: még keményebb munkára ösztönzöm a tükörben lévő srácot. Álmodj, tervezz, és érd el, amit szeretnél. Lesznek akadályok, lesznek, akik kételkednek benned, és lesznek hibáid. De ha keményen dolgozol, ha hiszel magadban és a melletted álló emberekben, tényleg nincs határ” – írta az angol kapus.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.