Új magazin

100 oldalon a síelés újdonságairól

Megjelent a Csupasport símagazinja, az újságosoknál megvásárolható kiadvány a 2018–2019-es szezon újdonságaira fókuszál: fejlesztések, pályák, gyógyulás, felszerelések.

Ha késő ősz, akkor símagazin – sorozatban a harmadik alkalommal kínálunk olvasnivalót a téli hónapokra, most először a Csupasport égisze alatt. Sőt ez talán több is, mint olvasnivaló, hiszen ezúttal is egy olyan kiadvány elkészítésére törekedtünk, amely a szórakoztatásnál többet ad.

Ezúttal az újdonságok kerültek a fókuszba. A síelés is évről évre, sőt napról napra változik, még ha nem is vesszük észre egy-egy téli nyaralás során ezeket a változásokat. Sok ismert pálya eurómilliókat öl a fejlesztésekbe; a nagyobb sportszergyártók már-már űrfelszereléseket terveznek; a kütyüink után a síelésbe is beköltözött az „okos” előtag, ki tudja, hamarosan már „okossíléc” fuvaroz bennünket kényelmesen a célba; amíg nincs baj, talán fel sem tűnik, de a gyógyítás és a rehabilitáció is számos újdonságot rejt; a teremben gépekkel már sokaknak élvezetesebb síelni, mint a szabadban; és talán a síelésről nem feltétlenül Kína vagy pláne Lesotho jut az eszünkbe, holott már ott is régen megtették a kezdő lépéseket, a dubai „Alpokról” nem is beszélve.

Símagazinunk 100 oldalas, kapható az újságárusoknál, hipermarketekben, nagyobb postákon. A kiadvány ára 990 forint.

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.