Terepfutás

Futás
Megjelent Futóversenyek 2020 kiadványunk: a magazinban számos verseny bemutatása mellett írunk a rajtcsomagokról, versenymániáról és a népszerű félmaratoniról is.
Futás
Tizenkét órán belüli időt futva a negyedik helyen végzett szombaton a thaiföldi Northface 100 kilométeres versenyen Roskovics Miklós. A nagy melegben volt olyan női futó, aki rózsaszín esernyővel a feje fölött ért célba.
Futás
Ludovic Pommeret fiatalon elképzelhetetlennek tartotta, hogy valaha futó lesz, sokkal jobban vonzotta a snowboard és a szörfözés. Ám ez megváltozott, amikor 2016-ban megnyerte az Ultra-Trail du Mont-Blanc-t.
Futás
Súlyos balesete után a motorozást és a küzdősportot elhagyva fordult végleg a futás felé Kalmár-Nagy László, akit Telki–Budakeszi távolság teljesítése indított el a lejtőn.
Futás
A biatorbágyi Iharos-hegyen, illetve a környék dombjain kerül sor december 1-jén a harmadik WadkanZ Trailre, amelyen három távon tehetik próbára magukat a futók.
Terepfutás
Az év tájfutója címet háromszor elnyerő, szakmájában tekintélynek örvendő dr. Pavlovics Gábor a futva gondolkodásról, az erek és ellenőrzőpontok összekötéséről, a női szimbólum elvesztéséről.
Futás
Az aszfaltos futás után a terepre szavaz Debreczeni Dóra, akinek már a Mont Blanc szerepel első helyen a bakancslistáján. Büszke népszerű edzéseire, és reméli, tud még javítani a félmaratoni idején.
Futás
A hat egyéni számból háromban az amerikaiak ünnepelhettek az Argentínában rendezett hegyifutó-világbajnokságon, amelyen kilenc magyar is célba ért.
Futás
Bár az időjárás nem ígérkezik kegyesnek, így is gyönyörű környezet várja a Bakony félmaraton résztvevőit vasárnap.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.