Terepfutás

Terepfutás
Ázsia egyik legkeményebb terepfutóversenyét is megnyerte, az Ultra Trail Hungaryre pedig szinte a repülőtérről esett be, s 15 órás küzdelem után három perccel maradt le az első helyről.
Terepfutás
Belus Tamás győzött az Ultra Trail Hungaryn, most pedig különös étkezéssel töltődik fel, míg a hölgyek leghosszabb távján Janek Noémi először futott versenyen 100 kilométer felett.
Terepfutás
Ötödik alkalommal rendezik meg a Salomon Ultra Trail Hungary versenyt, amelyen a négy távon csaknem 1400 versenyző áll rajthoz. De nemcsak futni, hanem nyerni is lehet: nevezést a Transalpine Run betétfutamára.
Interjú
Medvék és farkasok végül nem bújtak elő, így a terepfutó remekül teljesített hétvégén, még arra is maradt ereje, hogy vetélytársának segítsen. Szokatlan beszélgetés férj és feleség között.
Terepfutás
Gyurkó Péter arra készült, hogy 14 nap alatt teljesíti a Kéktúra 1165 km-es útvonalát. A KÉK ÁLOM néven futó projekt most nem valósult meg, sérülés miatt a 12. napon úgy döntött, hogy megszakítja útját.
Terepfutás
A tavalyi sikeres rendezvény után az idén is a Budai-hegység legmeredekebb útvonalán rendezik meg a terepfutóversenyt, amelyen a kijelölt körpályát ötször kell teljesíteniük az indulóknak.
Technológia
A népszerű korinthosz.hu futóversenyt idén augusztus 16–17-én rendezik meg, mindhárom táv első helyezett női és férfi versenyzője egy-egy Garmin órát kap teljesítményének elismeréséért.
Interjú
A pécsi székhelyű Mecsek Maraton Team Sportegyesület amatőr sportolói remek eredményeket érnek el. Pápayné dr. Sár Cecília gyerekkora óta imádja a természetet, nem meglepő, hogy a terepultrát választotta.
Élet-halál
Az eset az Egyesült Államokban történt, egy harmincas éveiben járó, egyedül sportoló férfit tekintett prédának a ragadozó. A véres közelharcban végül az állat húzta a rövidebbet.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.