Terepfutás

Futás
A biatorbágyi Iharos-hegyen, illetve a környék dombjain kerül sor december 1-jén a harmadik WadkanZ Trailre, amelyen három távon tehetik próbára magukat a futók.
Terepfutás
Az év tájfutója címet háromszor elnyerő, szakmájában tekintélynek örvendő dr. Pavlovics Gábor a futva gondolkodásról, az erek és ellenőrzőpontok összekötéséről, a női szimbólum elvesztéséről.
Futás
Az aszfaltos futás után a terepre szavaz Debreczeni Dóra, akinek már a Mont Blanc szerepel első helyen a bakancslistáján. Büszke népszerű edzéseire, és reméli, tud még javítani a félmaratoni idején.
Futás
A hat egyéni számból háromban az amerikaiak ünnepelhettek az Argentínában rendezett hegyifutó-világbajnokságon, amelyen kilenc magyar is célba ért.
Futás
Bár az időjárás nem ígérkezik kegyesnek, így is gyönyörű környezet várja a Bakony félmaraton résztvevőit vasárnap.
Terepfutás
November elsején Piros 85. Sérülés miatt kihagyja a versenyt Tiricz Irén, mert a Pireneusokban futva nemrég megsérült a térde, nézőként azonban ott lesz a terepfutós túrán.
Terepfutás
Negyvenöt kilométer a Zemplénben – beszámoló a 2. Panoráma Trailről, amelyen még egy közeli falu harangja is reményt adhatott a megfáradt futónak.
Túrázás, terepfutás
Három különböző táv futóknak, kettő túrázóknak, továbbá egy csodaszép őszi erdei élmény minden résztvevőnek október 26-án, szombaton! Igazi családi program a kirándulás barátainak.
TEREPFUTÁS
Háromnapos összetartást szervezett a Plandurance csapata Mátraházán, amelyen – először életében – állandó szerzőnk is részt vett, s az alábbiakban meg is osztja élményeit.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.