Terepfutás

Csupasport magazin
Itt a Csupasport magazin első száma! Az újságárusoknál kapható 100 + 16 oldalas kiadványból többek között kiderül, a fantasztikus csúcsot elérő Csécsei Zoltán miért kezdte mínusz nyolcvanezerrel a karrierjét.
E-magazin
Lőrincz Olivér a tereppel most kacérkodóknak írt, Cser Beatrix súlyos egészségügyi problémák után aratott nagy sikert, de bemutatunk egy különleges kerékpárt is szokásos havi lapozgatónkban.
Futás
Megjelent Futóversenyek 2020 kiadványunk: a magazinban számos verseny bemutatása mellett írunk a rajtcsomagokról, versenymániáról és a népszerű félmaratoniról is.
Futás
Tizenkét órán belüli időt futva a negyedik helyen végzett szombaton a thaiföldi Northface 100 kilométeres versenyen Roskovics Miklós. A nagy melegben volt olyan női futó, aki rózsaszín esernyővel a feje fölött ért célba.
Futás
Ludovic Pommeret fiatalon elképzelhetetlennek tartotta, hogy valaha futó lesz, sokkal jobban vonzotta a snowboard és a szörfözés. Ám ez megváltozott, amikor 2016-ban megnyerte az Ultra-Trail du Mont-Blanc-t.
Futás
Súlyos balesete után a motorozást és a küzdősportot elhagyva fordult végleg a futás felé Kalmár-Nagy László, akit Telki–Budakeszi távolság teljesítése indított el a lejtőn.
Futás
A biatorbágyi Iharos-hegyen, illetve a környék dombjain kerül sor december 1-jén a harmadik WadkanZ Trailre, amelyen három távon tehetik próbára magukat a futók.
Terepfutás
Az év tájfutója címet háromszor elnyerő, szakmájában tekintélynek örvendő dr. Pavlovics Gábor a futva gondolkodásról, az erek és ellenőrzőpontok összekötéséről, a női szimbólum elvesztéséről.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.