Terepfutás

Terepfutás
A tavalyi sikeres rendezvény után az idén is a Budai-hegység legmeredekebb útvonalán rendezik meg a terepfutóversenyt, amelyen a kijelölt körpályát ötször kell teljesíteniük az indulóknak.
Technológia
A népszerű korinthosz.hu futóversenyt idén augusztus 16–17-én rendezik meg, mindhárom táv első helyezett női és férfi versenyzője egy-egy Garmin órát kap teljesítményének elismeréséért.
Interjú
A pécsi székhelyű Mecsek Maraton Team Sportegyesület amatőr sportolói remek eredményeket érnek el. Pápayné dr. Sár Cecília gyerekkora óta imádja a természetet, nem meglepő, hogy a terepultrát választotta.
Élet-halál
Az eset az Egyesült Államokban történt, egy harmincas éveiben járó, egyedül sportoló férfit tekintett prédának a ragadozó. A véres közelharcban végül az állat húzta a rövidebbet.
TEREP ULTRAFUTÁS
Az instantfutások népszerűsége egyre növekszik, nem véletlenül, mert ezeken a kihívásokon nincs tömeg, nincs zaj, csak az út, az ösvény viszi a cél felé a futót – mint legkeményebb börzsönyi terepen, „A Körön”!
Mecsek Maraton Team
A pécsi székhelyű Mecsek Maraton Team is elkezdte a versenyszezont, február utolsó, március első hétvégéjén több remek eredményt értek el versenyzői.
Terepfutás
Több mint ötszáz résztvevővel rendezték meg március 3-án, vasárnap a 3. Gánt Trailt, amelyen profi szervezés, vidékies hangulat és vendégszeretet várta a versenyzőket. Nedjalkov Bea is rajthoz állt, és megosztotta velünk élményeit.
Terepfutás
Zömbik Zsolt a Kéktúra útvonalának végigfutására készül, huszonegy hétvége alatt teljesítené a távot, vállalása ráadásul jótékony célt szolgál, a Suhanj! Alapítványnak gyűjt pénzt vele.
TEREPFUTÁS
Csernus Brigitta az első nő, aki a 30 órás szintidő alatt egyedül teljesítette a 152 kilométeres távot a Börzsönyben. Teljesítménytúrázás közben szeretett bele az ultrafutásba.
Terepfutás
A súlymellény nem más, mint nagyobb ellenállás – vagyis nehezítő körülmény. Vannak, akik esküsznek rá és akadnak olyanok is, akik csak a veszélyforrást látják benne.
Terepfutás
Találkozzunk a Normafánál, a Rétesezőnél! De elsősorban nem a finom falatok, sokkal inkább a mozgás miatt. Ismerkedj havi egy alkalommal a terepfutással az Európa 2024 IKSE szervezésében!
Terepfutás
Kerékpárosként kezdte az egyik legnevesebb magyar ultrafutóedző, Lőrincz Olivér, aki imádja az erdőt, szeret magányosan futni. Az idén kihagyja stabil versenyét, ám más komoly tervei vannak. Nagyinterjú.
BLOGRA FUTOTTUNK
Magyarország egyik legnépszerűbb hegyi teljesítése, a 7. Classic Balboa volt a közösségi média slágertémája az elmúlt napokban, a csupasport.hu blogszemlézője is ennek a történetnek futott neki.
Ultrafutás
A homokviharban ne fuss! Az aranyszabályt Mauro Prosperi nem tartotta be, továbbment a versenyen, és egyszer csak rádöbbent: eltévedt a Szaharában. A kilenc szörnyű nap krónikája.
TEREPFUTÁS
Ha terepfutás, akkor a kívülállók azt hiszik, hogy az emelkedők a legdurvább szakaszok – pedig az ember a hosszú, meredek, alattomos lejtőkről is tudna mesélni.
TEREPFUTÁS
Tulajdonképpen mindegy, hogy milyen környezetben tesszük meg a kilométereket, az ideális testhőmérséklet fenntartását terepen is a mozgás intenzitása és időbeni hossza határozza meg.
TEREPFUTÁS
Egyre népszerűbb a terepfutás, ami nem csoda, hiszen a városban, az aszfalton, rossz levegőben kocogni nem annyira felemelő, mint a csendes, jó levegőjű természetben.
Terepfutás
Paintball, jégkorong és egyéb különleges programok, feladatok várják a versenyzőket a szombaton Nyírbátorban sorra kerülő, a nyáron már kétszer megrendezett Dragon Race téli verziójára.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.