Terepfutás

Terepfutás
Szeptember 5-én, szombaton nagy melegben rendezték meg a Pilis Ultra Trailt. Mindössze tizenöten álltak rajthoz, mert ez a szakág rendkívüli kihívás elé állítja a versenyzőket.
Kihívás
Köszönjük a sok-sok megtett kilométert, véget ért nyári játékunk, a Nagy hőségfutás: kisorsoltuk a Futóarcok könyveket és kisorsoltuk fődíjunkat is a gyulai Hőforrás Hotel jóvoltából.
Spartan Race
Évről évre nagyobb népszerűségnek örvend a terep-akadályfutás, amelynek legismertebb válfaja a Spartan Race – a lehetőségek tárháza végtelen, gyakorlatilag a szervezők fantáziája szab határt a kihívásoknak.
Futás
A rutinosabb futókkal is előfordul, hogy kételkednek magukban, amikor a melegben visszaesik a teljesítményük, ám az ausztriai edzőtábort letudó Lubics Szilvia szerint nem szabad kétségbeesni.
Futás
Nedjalkov Balázs, azaz NedyBali pécsi ultrafutó, számos száz kilométer feletti versennyel. A terepet tartja hazai pályának, és mint az írásából is kiderül, a legjobban azt szereti, ha egy kiadós futás miatt az erdőben éjszakázhat.
TEREPFUTÁS
Magyarország ikonikus hosszútávfutója, a Bécs–Pozsony–Budapest szupermaratonit egyhuzamban is teljesítő Horváth Jenő csehországi terepversenyen állt rajthoz, s tanulságos futás részese volt.
Új kihívás
Ha július és augusztus, akkor nyár, hőség – és persze futás. A Csupasport újabb nagy kihívást hirdetett, amelyen természetesen nyerni is lehet. Köszönjük mindenkinek, aki csatlakozott, és beküldte élménybeszámolóját!
Terepfutás
A minden második évben sorra kerülő 24 órás váltóversenyre rekordszámú nevezés érkezett, mert a tavaszi szezon törlése után ez az első fontosabb megméretés a tájfutóknak. A mezőnyben ott találhatók a legjobb magyar tájfutók is, többen egyedül vágnak neki az egész napos versengésnek.
Csupasport magazin
Itt a Csupasport magazin első száma! Az újságárusoknál kapható 100 + 16 oldalas kiadványból többek között kiderül, a fantasztikus csúcsot elérő Csécsei Zoltán miért kezdte mínusz nyolcvanezerrel a karrierjét.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.