Terepfutás

Futás
A terepfutóversenyek népszerűségével párhuzamosan növekszik az instant túrák széles választéka is. A pécsi ultrafutó a OneDoor Trail Mecsek kihívását teljesítette múlt szombaton.
INTERJÚ
Több szerepben is szorosan köthető a szabadidős sporthoz Erdei András, azaz Andrew, aki nemcsak versenyt szervez és fényképez, hanem futóként is örömmel fedez fel ismeretlen terepeket.
Terepfutás
A magyar terepfutó-válogatott oszlopos tagja, dr. Paál Emőke életét gyermekkora óta meghatározza a sport, többféle sportágat kipróbált, de a terepfutásban találta meg önmagát. Portré.
Terepfutás
Kimerítő, ám élményekben gazdag napokat tudhat a háta mögött Sperka Tamás, aki először vett részt a világ legbrutálisabb terepfutóversenyén, a tizedik alkalommal megrendezett Tor Des Géants-on.
Futás
A nyolcnapos, négy országon átvezető magashegyi terepfutóversenyt egy házaspár szervezi. A rendszer tökéletesen működik, a versenyzők imádják, aminek a hátterében a szívvel-lélekkel történő szervezés áll.
Terepfutás
Négy év után ismét rajthoz állt magyar csapat a már tizenöt éve nagy sikerrel rendezett, az Alpok hegyeit keresztülszelő terepultrán, a Transalpine Runon. Ráadásul nem is egy, hanem összesen öt páros!
Terepfutás
Lőrincz Olivér tanítványa 2543 induló közül a 44. helyen ért célba a legendás francia terepultrán, és remekelt a magyar versenyeken is.
TEREPFUTÁS
Fél távhoz érkezett a 15. Gore Tex Transalpine Run nyolc napon keresztül tartó verseny, két magyar csapattal az indulók között, akik pihenésképpen szerdán vertikálversenyen vehetnek részt.
Futás
Szász Norbert és Belák Balázs már célba ért a Transalpine Run rövidebb, kétnapos megméretésén. A hangulat olyan volt, mint a régi kedvelt versenyen, a szintidő nem okozott problémát, és még a tájban is gyönyörködhettek.
Terepfutás
A hét végén tizenötödik alkalommal rajtol a Transalpine Run, a világ egyik legkeményebb és legkülönlegesebb terepfutóversenye az Alpokban. Lesz kétnapos és egyhetes viadal is.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.