Terepfutás

Futás
Vasárnap immár harmadszor kerül sor a Diósgyőri vár Trail futóversenyre, amely a Marathon Club-Joyson Félmaraton Tour-sorozat egyik állomása is egyben. A helyszínen is lehet még nevezni.
Terepakadályfutó-Eb
A Lengyelországban megrendezett terepakadály-futó kontinensbajnokságon a magyar válogatott két dobogós helyezéssel büszkélkedhetett.
INTERJÚ
Június elején rendezték meg az egyik legnagyobb hazai terepultraversenyt, az Ultra Trail Hungaryt, amelynek 84 kilométeres távján indult Váradi Csilla is, aki egy hatalmas esés után mindent megtett, hogy célba érjen. Nyolcadik lett!
Terepfutás
Ázsia egyik legkeményebb terepfutóversenyét is megnyerte, az Ultra Trail Hungaryre pedig szinte a repülőtérről esett be, s 15 órás küzdelem után három perccel maradt le az első helyről.
Terepfutás
Belus Tamás győzött az Ultra Trail Hungaryn, most pedig különös étkezéssel töltődik fel, míg a hölgyek leghosszabb távján Janek Noémi először futott versenyen 100 kilométer felett.
Terepfutás
Ötödik alkalommal rendezik meg a Salomon Ultra Trail Hungary versenyt, amelyen a négy távon csaknem 1400 versenyző áll rajthoz. De nemcsak futni, hanem nyerni is lehet: nevezést a Transalpine Run betétfutamára.
Interjú
Medvék és farkasok végül nem bújtak elő, így a terepfutó remekül teljesített hétvégén, még arra is maradt ereje, hogy vetélytársának segítsen. Szokatlan beszélgetés férj és feleség között.
Terepfutás
Gyurkó Péter arra készült, hogy 14 nap alatt teljesíti a Kéktúra 1165 km-es útvonalát. A KÉK ÁLOM néven futó projekt most nem valósult meg, sérülés miatt a 12. napon úgy döntött, hogy megszakítja útját.
Terepfutás
A tavalyi sikeres rendezvény után az idén is a Budai-hegység legmeredekebb útvonalán rendezik meg a terepfutóversenyt, amelyen a kijelölt körpályát ötször kell teljesíteniük az indulóknak.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.