Túra- és terepfutónap a Pilisben

Három különböző táv futóknak, kettő túrázóknak, továbbá egy csodaszép őszi erdei élmény minden résztvevőnek október 26-án, szombaton! Igazi családi program a kirándulás barátainak.

Október utolsó szombatján, 26-án három különböző táv várja a túrázni, illetve kettő a futni vágyókat a Pilisben. A hagyományosan jó hangulatú eseményt az Intersport tizenkettedik alkalommal rendezi meg.

A csillaghegyi HÉV-megállótól néhány perces sétával elérhető rajttól az óvatosabbak 9 (308 méter pozitív szintemelkedés), a lelkesebbek 21.2 (758 méter pozitív szintemelkedés), a vállalkozó kedvűek pedig 31.2 kilométeren (1065 méter pozitív szintemelkedés) túrázhatnak.

Rajt és cél a Csillaghegyi Általános Iskola (1038 Budapest, Dózsa György utca 42.). Rajt legkorábban, 7.45-kor a futótávon indulóknak, a túratávokon 8.15-től folyamatosan (a terepfutás rajtja után azonnal), kivéve a 9 kilométeres távra nevezőket, nekik legkorábban 9 órakor van a start. A tervezett ellenőrzőpontok: Kő-hegyi bánya, Kevély-nyereg, Szentkút, Egri vár, Kő-hegyi bánya.

A terepfutók két távon tehetik próbára magukat: a 21.2 kilométeres rövidebb távon, amely egyben a FélmaratonMánia első őszi állomása, illetve 30.9 kilométeren. Az útvonal néhány száz méter kivételével végig jelölt turistautakon halad. Tervezett ellenőrzőpontok: Kevély-nyereg, Egri vár, Szentkút.

 

 

Tavaly csaknem 2600-an választották ezt a programot.

Bővebb infó: www.futanet.hu

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.