Edzés

Extrém Sportok
A lenyűgöző testépítő-teljesítményeket bemutató sorozatunkban most a fekvenyomóruha nélküli erőemelés (RAW-irányzat) bajnokait énekeljük meg. Figyelem, újra porondon az erős emberek!
Edzés
Néhányan nemcsak azért végeznek felüléseket, hogy erősítsék hasizmukat, hanem mert be akarnak kerülni a Guinness-rekordok Könyvébe is. A legemlékezetesebb csúcseredmények közül válogattunk.
Edzés
A Telekom Veszprém francia irányítójának mindig is lételeme volt a mozgás, ezért aztán a világjárvány alatt sem állt le, sőt különböző erősítő gyakorlatokkal próbálkozott.
Edzés
Május 4-től országszerte újranyithattak az edzőtermek, de ha valaki tart a létesítmények használatától, érdemes tájékozódnia a megfogalmazott előirányzatokról, s úgy dönthet a folytatásról.
Edzés
Tovább növekszik a kondiparkok száma, így egyre több szabadtéri létesítményben erősíthetjük láb-, has- és hátizmunkat. Utánanéztünk, mennyi pénzbe és időbe kerül egy park létrehozása.
Edzés
Egyre gyakrabban hallani, hogy Magyarországon is több konditerem a nyitás előtt áll. Szükséges tartanunk a vírustól, vagy aggályok nélkül belevethetjük magunkat az önfeledt testmozgásba?
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Az expedíciós hegymászó elárulta, a járvány előtt milyen gyakorlatokkal támogatta mászását.
Edzés
Eddie Hall 2017-ben elnyerte a világ legerősebb embere címet, a közelmúltban pedig néhány órára kipróbálta a szörfözést. Testfelépítéséből adódóan aztán belátta, marad a saját sportjánál.
Motiváció
Az egész sportvilágot megrázta Kobe Bryant január 26-i halála. A Csupasport összegyűjtötte a helikopterbalesetben elhunyt ötszörös NBA-bajnok tíz olyan mondását, amely bárkinek ösztönzést adhat az edzéshez, a sportoláshoz.

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Dobogókő-kör: tömör gyönyör
Kislányos testépítőből fitneszmodell
Törékeny kislányból a szkander királynője
UTT-győzelem: a kakastól a pályacsúcsig
Tour de Hongrie: bizakodás és elégedettség

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.