erős emberek

ERŐEMELÉS SIKERSZTORI
Viski Ferenc egy igazán erős ember, és ezt a minapi szombathelyi bajnokságon is bizonyította, mint ahogyan azt is, hogy a súlyok emeléséhez lelki erőre is szükség van – főleg egy nehezen átvészelhető eltiltás után...
INTERJÚ KAPUSZTA HANNÁVAL
Az „erős ember” elnevezés első olvasatra nem kifejezetten női sportágat sejtet, olyannyira nem, hogy a közelmúltig nem is létezett ilyen szakág hazánkban. Immár versenyeket is rendeznek, mi több, egyre több hölgy próbálja teljesíteni a kihívást.
Fitnesz
Kétezernyolcszázhat fekvőtámasz egy óra alatt nem mindennapi teljesítmény, de vajon mi állhat az elképesztő produkció mögött? Szarka Ákos vb-bronzérmes és világkupagyőztes streetworkout-versenyzőt kérdeztük.
Erős emberek
A hazai testépítés egyik ígéretével beszélgettünk a járványügyi korlátozások enyhítéséről, a testépítésre, valamint a versenyekre gyakorolt hatásáról, továbbá a szakág honi jövőjéről.
E-sport
A koronavírus-járvány alatt egyre több sportágban rendeznek sporteseményeket a virtuális térben. A Nemzetközi Testépítő- és Fitneszszövetség (IFBB) nemrég hirdette meg első e-versenyét.
Fekete László
Irtózatos lövőerejű kézilabdázóból vált a világ legerősebb emberévé Fekete László, akinek a felé áradó szeretet adott erőt a nehezebb pillanatokban. A kilencszeres natúr világbajnok erőművész egyedül jutott fel a csúcsra, ám a dopping elleni harcban rendre magára hagyták.
ERŐS EMBEREK
Juhász Péter nyerte az HSMA legrangosabb sorozata, a Prémium Liga idei első fordulóját. A huszonhat éves mádi tűzoltó mesélt a versenyzésről, a karrierjéről, és arról, hogyan edz a járvány sújtotta időszakban.
Testépítés
EZT ÍRTUK 2019-ben! Egy súlyos sérülést megúszva Brandon Curry a sportág történetében tizenötödikként megnyerte a testépítők legrangosabb versenyét, a Mr. Olympiát.
Interjú
Bilicz Laura az erőemelő Eb junior 84 kg-os kategóriájában új felnőtt összetett magyar rekorddal bronzérmes lett, a főiskolai ob-n pedig ezüstérmet szerzett.
Fitnesz
November 22. és 24. között a Testnevelési Egyetem adott otthont a junior testépítő- és fitnesz-világbajnokságnak, amelyen – rekordrészvétel mellett – szép magyar sikerek születtek.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.