erős emberek

Testépítés
EZT ÍRTUK 2019-ben! Egy súlyos sérülést megúszva Brandon Curry a sportág történetében tizenötödikként megnyerte a testépítők legrangosabb versenyét, a Mr. Olympiát.
Interjú
Bilicz Laura az erőemelő Eb junior 84 kg-os kategóriájában új felnőtt összetett magyar rekorddal bronzérmes lett, a főiskolai ob-n pedig ezüstérmet szerzett.
Fitnesz
November 22. és 24. között a Testnevelési Egyetem adott otthont a junior testépítő- és fitnesz-világbajnokságnak, amelyen – rekordrészvétel mellett – szép magyar sikerek születtek.
Fitnesz
A karácsony közeledtével érdemes elgondolkodni, hogy olyan ajándékot válasszunk, amely az egész családnak hasznos lehet. Egy edzőgép remek megoldás.
Fitnesz-vb
Nyircsák József testépítő világszínvonalú produkciót mutatott be a világbajnokságon, pedig a riválisok mellett az időeltolódással és a repüléstől való félelemmel is meg kellett küzdenie.
ERŐEMELÉS – INTERJÚ
Buk Tibor nemcsak azért erős, mert a magyar erőemelő-bajnokságon kategóriájában harmadik lett, hanem mert sportolóként és edzőként egyaránt hihetetlen elszántság és alázat jellemzi.
Testépítés
Pályafutásának legjobb évén jutott túl Brandon Curry. Az idei Mr. Olympia és az Arnold Classic egyesült államokbeli győztese Egerben arról is beszélt, milyen a magyar testépítők önbizalma.
Testépítés
Egy súlyos sérülést megúszva Brandon Curry a sportág történetében tizenötödikként megnyerte a testépítők legrangosabb versenyét, a Mr. Olympiát. Kökény Béla kategóriájában a tizenhatodik.
Testépítés
Napi két kiló húst eszik meg Kökény Béla, aki a testépítők legrangosabb versenyére, a Las Vegas-i Mr. Olympiára készül – első magyarként szerepelhet a nagyszínpadon.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.