kinizsi

Teljesítménytúra
Kollégánk csaknem egy teljes napon át tapasztalta, mennyire erőt próbáló teljesíteni a Kinizsit, Magyarország legrégebbi túráját. Ismét igaznak bizonyult ugyanakkor, hogy minden fejben dől el. Túrariport.
Kinizsi Százas
A csupasport.hu újságírója, Nagy Zsolt aktív szereplő az extrém kihívást jelentő rendezvényeken, ő is részt vett Magyarország egyik legnagyobb eseményén, a Kinizsi Százason.
Teljesítménytúrázás
A Kinizsi Százas befejező szakaszára éjszaka kerül sor. A sötétben jobb csoportban menetelni, és vigyázzunk: a fáradtság akár sétálás közben is álomba nyomhatja az embert!
Teljesítménytúrázás
A Kinizsi Százas második szakasza szedi a legtöbb áldozatot. A Nagy-Getéről lefele jövet figyelni kell a terepre, a katlanban a nagy meleg okozhat gondot. Mogyorósbányánál sokan hagyják félbe a túrát.
Teljesítménytúrázás
A Kinizsi Százast több szakaszra is fel lehetne osztani, mi háromra osztjuk. Az első rész: rövid távon nagy szintemelkedés, a Pilis szerpentinjei és kavicsos lejtők. Ne akarjuk elsietni.
Teljesítménytúrázás
Bemutatjuk a három leggyakoribb indokot, amelyek miatt az indulók úgy döntenek, hogy feladják a 100 kilométeres túrát. A jó hír, hogy valamennyire azért mindhárom problémára fel lehet készülni.
Teljesítménytúrázás
Nehéz eldönteni, mennyit igyunk egy ilyen túra alatt. Az egyik legfontosabb szempont: ne boruljon fel a szervezet sóháztartása. Tehát inni kell – vajon alkoholt is lehet?
Teljesítménytúra
Május 26-án rajtol Magyarország legrégebbi és legpatinásabb teljesítménytúrája, a Kinizsi. A célegyenesbe fordulva érdemes terveket készíteni, hogyan tudjuk sikerrel teljesíteni.
Különbségek
Kezdők kisokosa: a két fogalom sokban hasonlít, ugyanakkor el is tér egymástól, hiszen bár a cél ugyanaz, az eszköz nem feltétlenül. Honnan tudd, hogy melyik a neked való?
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.