Óriási nemzetközi elismerés a Mantának!

Tarolt a nemzetközi versenyeken a magyar úszómárka, New Yorkban, Berlinben és Bécsben is  díjat nyert  a Manta Swim Collection!

Augusztusban örömmel számoltunk be róla, hogy a dizájnszakmában nagy hírű, New York-i székhelyű Graphis Magazin aranyéremmel jutalmazta a Manta Swim Collection 2018-as Cartoon kollekcióját.

Októberben az egyik legrangosabb európai dizájndíjjal, a Red Dot Design Awarddal tüntették ki a Manta Cartoon termékcsaládját.

Több mint 70 ország tizenötezer benevezett pályaműve közül érdemelte ki a Manta a kimagasló elismerést. Az esseni székhelyű Észak-rajna-vesztfáliai Dizájn Centrum által alapított Red Dot-díj a dizájnszakma egyik csúcsa; a díjnak Európán kívül a világ más részein is igen jó a hírneve. Ezért a Red Dotot sokan egyszerűen dizájn Oscarként emlegetik. A nemzetközi zsűri évente változik, és nagynevű tervezőkből, professzorokból, illetve a szaksajtó munkatársaiból áll. Az erős nemzetközi mezőnyben Kanadától Indonéziáig több ezer különböző márka vagy termék pályamunkái indultak, ezek közül választották ki a Manta Vörös Botond által tervezett fürdőruháit. Az indulók között olyan brandek is megtalálhatók, mint az Apple, a Samsung vagy a BMW, de már a New York-i versenyen is az Audi, a Budweiser, a Jacobs vagy a Hawaiian Airlines mellett érdemelte ki a tervező és a Manta Swim Collection a dizájnszakma elismerését.

És máris itt a következő kiugró siker! Az Európai Dizájn Szövetség szervezésében a bécsi BEDA (J. Binder Award) versenyen a zsűri különdíját nyerte el a Manta.

A hat éve startolt, száz százalékban magyar tulajdonú Manta Swim Kft. minden évben lehetőséget ad fiatal dizájnereknek egy-egy tematikus úszókollekció megtervezésére. Az Etno kollekció 2014-es pozitív nemzetközi fogadtatása, a FINA-licences Barracuda versenydressz 2017-es bevezetése után itt a következő sikertermék.

A díjazott termékeket a nagyközönség megtekintheti az esseni, a szingapúri és a tajpeji Red Dot Múzeumban, illetve Bécsben, az Architecturzentrumban. Augusztus óta a kollekció megvásárolható a SwimStore és SwimBox üzletekben, illetve a kiemelt Hervis áruházakban.

A Manta Swim Collection a minőség és az egyedi karakter mellett elhivatott a környezetvédelem terén is. Úszómárkaként kiemelten fontos számára az élővilág, a természet, a vizek védelme és megóvása. Két termékcsaládjuk már ebben az évben is száz százalékban újrahasznosított alapanyagból készült (Watersport, Portovenere), 2020-tól pedig szinte minden új kollekció újrahasznosított alapanyagú lesz. Manta for mantas kampányukkal szeretnék felhívni az uszodalátogatók, a strandolók figyelmét a környezetszennyező csomagolóanyagok és alapanyagok veszélyeire.

(X)

A Mantáról

A Manta Swim Kft.-t 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy magas minőségű, de kedvező árszínvonalú úszótermékekkel lássák el az európai piacot. A világ vezető úszómárkájának 21 évi gyártási és forgalmazási tapasztalatát felhasználva alkották meg a Manta Swim Collectiont. A versenyúszóktól a strandolókig, az uszodáktól a tengerpartig kiváló ár-érték arányú termékekkel látják el az aktív életet élőket. A legdivatosabb színekről és fazonokról hazai dizájnerek gondoskodnak.

www.mantaswim.com

www.swimstore.hu

www.facebook.com/mantaswim

www.instagram.com/manta_swim_collection/

www.youtube.com/user/mantaswimcollection

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Pókember jelmezben mászott sziklát a brit erősember
Becsempészett motivációs rajz, extrém kihívások, pályacsúcs – Erős Tibor első 24 órás versenye
A futás miatt a Bükkhöz közel költözött, azóta jelentős versenyeken remekel
Lemma először nyert, Obiri címet védett Bostonban
Megvannak a hazai bajnokok, jöhet a világbajnokság

Videók

A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb
Mikor méterek döntenek életről és halálról: több mint százzal siklott át két épület között

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.