Edzés

Egészség
Marossy Gergely személyi edző, kosárlabdaedző és -játékvezető, a hazai Spartan-mozgalom egyik fontos alakja hónapokkal a koronavírust követően is egészségügyi problémákkal küzd.
Edzés
Saját testsúlyos edzésnek kiváló, ráadásul idővel szép hátsót eredményez, de korántsem mindegy, hogy végezzük ezt az egyszerűnek tetsző két feladatot. Íme két tipp, amit érdemes megfogadni.
Edzés
Ha egy kiadós workoutra vágyunk, de már unjuk a régi ugrókötelünket, nézzünk szét az interneten, mert elképesztően ötletes, és ami ennél is fontosabb, módfelett hatékony darabokra lelhetünk.
Atléta
A még csak 21 éves JuVaughn Harrison magas- és távolugrásban is a világelithez tartozik, nincs még egy ember a történelemben, aki olyan eredményekre lett volna képes mindkét számban, mint ő.
Edzés
A saját testsúlyos edzések hatékonysága közismert, de testünk és különböző izmaink stabilizálása érdekében a gyűrűt is kipróbálhatjuk, igaz előtte speciális felkészülés is szükséges.
SZKANDER
A kézfertőtlenítés már a koronavírus-járvány előtt is teljesen természetes volt a szkanderversenyeken, azóta pedig még jobban odafigyelnek a versenyzők egészségére. Erről Barzsó Henrietta beszélt, aki nemrég sérült csuklóval is aranyérmes lett a Túrkevén rendezett ob-n.
GYALOGLÁS
Jesús Ángel García Bragado már a 2008-as játékokon sem gondolta volna, hogy lesz ötkarikás folytatás, most a tokiói olimpiára készül, s világcsúcsot gyalogolt a korosztályában 50 km-en.
Edzés
Aki egyszer megtanul kerékpározni, sohasem felejti el. Aki egyszer ráérez, hogy kerékpárral milyen messzire el lehet jutni, sohasem akar mást, mint két keréken közlekedni. Aki egyszer felül a versenykerékpár ülésébe, úgy érzi, másik dimenzióban kezdett el sportolni. Magyarán: kerékpározni csodálatos, akár a hosszabb távú túrázást, akár a városi közlekedést, akár a terepezést, akár a versenyzést választja valaki – és nem utolsósorban a bringa tökéletes edzőpartner, éppen ezért a sportágnak ezt a tulajdonságát igyekszünk szakember segítségével kidomborítani.
Extrém Sportok
A lenyűgöző testépítő-teljesítményeket bemutató sorozatunkban most a fekvenyomóruha nélküli erőemelés (RAW-irányzat) bajnokait énekeljük meg. Figyelem, újra porondon az erős emberek!
Edzés
Néhányan nemcsak azért végeznek felüléseket, hogy erősítsék hasizmukat, hanem mert be akarnak kerülni a Guinness-rekordok Könyvébe is. A legemlékezetesebb csúcseredmények közül válogattunk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.