Fitnesz

Megizmosodott a Tomb Raider sztárja

Korábban bemutattuk, hogyan edzett Brad Pitt a Harcosok klubja című film forgatására, most megnézhetitek Alicia Vikander férfiakat megszégyenítő felkészülését a népszerű kalandfilmre.

Alicia Vikandert a hollywoodi sztárok személyi edzője és étrendtanácsadója, Magnus Lygdback készítette fel a hazai mozikban tavasszal bemutatott Tomb Raider filmre. Hónapokkal a forgatás előtt megkapta étrendjét edzőjétől, és a ketogén diéta alapelvei szerint étkezett. Ez az étrend magas zsír-, de alacsony szénhidráttartalmú ételeket tartalmaz.

Az étrend mellé edzésprogramot is kapott az Oscar-díjas svéd színésznő, olyan gyakorlatokkal, amelyeket egyedül is elvégezhetett. Négy hónappal a forgatás előtt megkezdték a közös munkát is, s hetente hat-hét edzéssel csaknem hat kilogramm izmot pakolt magára. Rengeteg erősítőgyakorlatot végzett, kitörést, guggolást, húzódzkodást, boksz- és falmászóedzésre is járt. A tréningek a forgatási napokon sem maradtak el, így megesett, hogy Alicia hajnal négy órakor már a konditeremben indította a napját.

Íme néhány videó Alicia Vikander edzéseiről.

Személyi edzője arról beszél, Alicia Vikander milyen feladatokat csinált az első héten.

Alicia keményen megdolgozott ezért a testért.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.