A hely, ahol mindenki jól érezheti magát

Ártéri erdők, gátak, bringautak és közös edzések várják az ősszel is a látogatókat a több mint 600 éves impozáns vár mellett.

Gyulán minden turista, akár passzív, akár aktív feltöltődésre vágyik, garantáltan megtalálja a neki tetsző programot, ehhez pedig kiváló kiindulási pont a Hőforrás Hotel.

A több mint 600 éves téglavár, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, az Erkel-emlékház egész évben várja a régi idők emlékeit megismerni kívánó látogatókat.

De legyen szó akár egy kiadós nordic walkingról, futásról vagy egy felfedező kerékpártúráról, Gyulán mindezt kipróbálhatják.

Számtalan természetközeli élményben lehet részük a közeli ártéri erdőben sétálva, a Körös-gátakon túrázva, vagy kerékpárúton Békéscsabára a Csaba Parkba áttekerve. Bár ebben az évben kicsit csökkent a sporthoz kapcsolódó programlehetőségek száma, azért a gyulai és békéscsabai futónagykövetek továbbra is minden futni szerető vendéget örömmel fogadnak heti közös edzéseiken.

A szállodán kívüli programok után pedig frissítő fürdőt vehetnek vendégeink a Hőforrás medencéiben, vagy igénybe vett ízületeiket regenerálhatják gyógyvizes medencénkben. Akiknek pedig egy kis csúszdázás, wellness hiányzik, a Várfürdő Aquapalotájában ezeket is kielégíthetik.

Gyula minden évszakban szeretettel várja az utazókat, akár az őszi szünetben gyerekekkel vagy a párjukkal egy romantikus hétvégére érkeznek, egy biztos: unatkozni nem fognak, és teljes lelki-testi feltöltődés után energikusan térhetnek vissza a hétköznapokba.

Tekintsék meg ajánlatainkat a www.hoforrashotel.hu oldalon!

(x)

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.